Yritykset

Monet työikäiset kärsivät niska- ja hartiakivuista sekä selkävaivoista, jotka ovat tavallisia erityisesti istumatyötä tekeville. Yksitoikkoiset ja epäergonomiset työasennot vaativat lihaksilta staattista työtä, mikä johtaa usein lihasten kipeytymiseen. Myös fyysisesti rasittava työ kuormittaa kehoa ja voi aiheuttaa lihaskireyksiä sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Lisäksi stressillä on merkittävä vaikutus kehon ja mielen hyvinvointiin ja se voi myös aiheuttaa muun muassa työuupumusta, masennusta sekä fyysisiä sairauksia.

Hieronnalla voidaan ehkäistä ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja, lievittää stressiä ja edesauttaa jaksamista niin työssä kuin arjessa. Hieronta osana kehonhuoltoa vähentää myös lääkäri- ja sairaslomakulujen syntymistä. Säännöllinen hieronta aukaisee lihaskireyksiä, edistää verenkiertoa ja lievittää päänsärkyä. Lisäksi hieronta rentouttaa ja rauhoittaa kehoa, mikä vaikuttaa myös mm. stressitason laskuun.

Hieronta Kurki tarjoaa monipuolisia hierontapalveluja yrityksesi tarpeiden mukaan. Matkapöydän kanssa voin tulla joko suoraan työpaikalle sovittuna ajankohtana tai hierontaan voi tulla hoitotilaani, joka sijaitsee Turun Martissa.

Maksutavat keskustellaan aina yritykselle sopivaksi.