Sammon Salpa

”Sammon toiminnan kannalta tärkeä osa oli salpa jolla sulkea Sammon rakennustarpeet sisäänsä. Ilman tätä salpaa Sampo ei toiminut kunnolla. Salpaa ei ikinä löydetty eikä Sampo ikinä tehnyt kultaa ja rikkauksia omistajalleen.

Taru kertoo että muuan Väinömöinen olisi väkevän saunan jälkeen hoitanut kipeitä lihaksiaan ja kehon jännitteitä puisella välineellä. Tämä puinen välinen sattui olemaan Sammon Salpa.”

Sammon Salpa on uusi kehittämäni tuote hieronta-ja kehonhuoltoalan ammattilaisille ja oman kehon huoltoon. Tuote on kehitetty erityisesti painantahoitojen (trig.piste)tekemiseen, sekä faskia liutukseen. Itse teen työssäni paljon painallushoitoja jolloin omat peukalot ja sormien nivelet ovat kovilla päivittäin. Kehitin Sammon Salvan helpottamaan jokapäiväistä työskentelyäni, jotta käteni pysyisivät terveinä mahdollisimman pitkään.

Sammon salpa on Suomalainen tuote, Suomalaisesta puusta. Tuote on suunniteltu ja tehty Suomessa. Tuotteet tehdään käsityönä, sekä käsitellään 100% luonnonmukaisella parafiiniöljyllä. Tuotteet tehdään metsänhakkuiden yhteydessä jääneestä ylijäämäpuusta. Puuna käytän koivua ja muita lehtipuita.

Sammon Salpa maksaa 25€/kpl. Mukana tulee Salvan käyttö- ja huolto-ohjeet. (yksityiskohtaisemmat ohjeet ovat vielä työnalla)

Sammon Salvan voit tilata laittamalla viestiä, jan-erik.kurki@hierontakurki.fi, tai soittamalla 050-4113460. Toistaiseksi en pysty tekemään suuria määriä tuotetta, sillä teen Salpoja muiden töiden ohessa. Tuotteen toimitusaika on max 1kk tilauksesta, ellei tuotteita ole valmiina.