Tietoa minusta

Hei!
Olen koulutettu hieroja Jan-Erik Kurki.
Olen valmistunut kesällä 2017 Turun hieronta-akatemiasta koulutetuksi hierojaksi.
Kiinnostukseni hierontaan, kehonhuoltoon ja hyvinvointiin syntyi monen vuoden urheilun, lukuisten polvileikkausten sekä muiden tuki- ja liikuntaelinongelmien kautta. Olen ottanut omista vastoinkäymisistäni opiksi ja käytän oppimaani tietoa asiakastyössäni. Hoidan asiakkaan ongelmat aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.
Teen klassista hierontaa monipuolisin ottein sekä nivelten liikkuvuutta edistävää käsittelyä (Hierojan erikoisammattitutkinto – Nivelten liikkuvuuden edistäminen). Nivelten liikkuvuutta edistävässä hoidossa keskitytään nivelperäisiin vaivoihin ja niiden ympärillä olevien kudosten hoitoon. Niveltä mobilisoidaan saaden niveleen lisää liikkuvuutta tai lievennettyä nivelen kiputiloja. Kävin keväällä 2018 lihaskalvo ja triggerpiste koulutuksen.
Teen myös kinesioteippausta sekä perinteistä urheiluteippausta. Kinesioteipin ja kinesioteippauksen avulla pystytään poistamaan tehokkaasti kiputiloja, parantamaan nivelten liikkuvuutta ja tukea sekä ohjaamaan lihasten ja nivelten liikeratoja. Urheiluteippausta käytetään pääsääntöisesti vammojen ennaltaehkäisyyn ja jälkihoitoon. Teipaukset ovat usein jäykempiä ja liikettä rajoittavampia.
Olen myös käynyt thaihieronnan peruskurssin Chiang Maissa, Thaimaassa. Sekoitan thai-hieronnan otteita klassiseen hierontaan.
Tervetuloa miellyttävään sekä ammattitaitoiseen hierontaan Turun Marttiin, Matinkatu 4 a1.